Feelgood-yoga-massage.com

PRIVACYVERKLARING

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Feelgood-yoga-massage kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Feelgood-yoga-massage en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Feelgood-yoga-massage verstrekt. Feelgood-yoga-massage kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

 

WAAROM FEELGOOD-YOGA-MASSAGE GEGEVENS NODIG HEEFT

Feelgood-yoga-massage verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Feelgood-yoga-massage uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

HOE LANG FEELGOOD-YOGA-MASSAGE GEGEVENS BEWAART

Feelgood-yoga-massage bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

DELEN MET ANDEREN

Feelgood-yoga-massage verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Feelgood-yoga-massage worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Feelgood-yoga-massage gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar foreverfeelgood@flp.com, Feelgood-yoga-massage zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

Feelgood-yoga-massage neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Feelgood-yoga-massage maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Feelgood-yoga-massage verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Feelgood-yoga-massage op via 

info@feelgooed-yoga-massage.com

 Feelgood Yoga en Massage is als volgt te bereiken:

 

Adres:         Bandholm 13, 2133DG Hoofddorp

Telefoon:    0613380304

E-mail:        info@feelgood-yoga-massage.com

FeelGood Yoga en Massage

Margot van Ramesdonk

Hoofddorp

info@feelgood-yoga-massage.com

  • Facebook Social Icon

c 2019 FeelGood Yoga en Massage

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon