Geniet van de voordelen van Aloë Vera, het beste geschenk van de natuur.

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden?

Dan is het F.I.T. programma C9 ideaal voor jou. In 9 dagen zet je op een eenvoudige manier de eerste en belangrijke stap hier naar toe. C9 staat voor Clean 9, in negen dagen volg je een reiniging waardoor jij je fitter, slanker en zelfverzekerder zal voelen. Het is een krachtige boost op weg naar een gezondere leefstijl.

Tijdens dit 9-daags programma word je door mij intensief (online) begeleid.

Neem gerust contact met mij op als je meer informatie hierover wilt ontvangen. Wil je de C9 direct bestellen dan kan dit via de mail.

Persoonlijke verzorging

Aloë Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel. Het is effectief bij tal van huidaandoeningen zoals: droge huid, verbrande huid, geïrriteerde huid en jeuk. Het draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt verkoeling.

Aloë Heat Lotion bevat verwarmende bestanddelen en is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren. Onmisbaar in iedere sporttas.

Forever Bright Toothgel zorgt voor gezond tandvlees en een perfecte mondhygiëne. De unieke formule zonder fluoride bevat naar aloë vera gel de bijenpropolis.

Er zijn nog veel meer verzorgingsproducten in het assortiment. Vraag er gerust naar.

FeelGood Yoga en Massage

Margot van Ramesdonk

Hoofddorp

info@feelgood-yoga-massage.com

  • Facebook Social Icon

c 2019 FeelGood Yoga en Massage

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon